Onderstaand vindt U de Pensionovereenkomst. U kunt dit document uitprinten en invullen voordat U uw huisdier naar het Pension brengt. Dit bespaart U nogal wat tijd. Wanneer het U niet lukt het formulier geheel in te vullen, dan helpen bij U uiteraard met het verder invullen wanneer U uw huisdier komt brengen.
Pensionovereenkomst

Algemene Voorwaarden Pensioen

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging Landelijke Organisatie Dibevo (Dieren Benodigdheden en Voeders). Onderstaand vindt U de Algemene Voorwaarden bestemd voor dierenpensions die lid zijn van de Vereniging Landelijke Organisatie Dibevo. Lees deze gerust eens door. Uiteraard kunt U deze ook uitprinten en lezen.
Algemene Voorwaarden General Terms

In de prijslijst vind u alle prijzen terug van ‘Dierenhotel De Hamert’ U kunt dit de prijslijst online bekijken of uitprinten door op onderstaande link te klikken.
Prijslijst 

Wanneer U zich inschrijft voor de cursus dan dient U zich ook aan de reglementen te houden. De reglementen staan beschreven in onderstaand document. U kunt dit document bekijken of uitprinten door op onderstaande link te klikken.
Reglementen hondenschool dierenhotel de Hamert

Onderstaand kunt u zich inschrijven voor onze speurgroepen.
Inschrijfformulier speurgroep dierenhotel de Hamert

Onderstaand vindt U het inschrijfformulier voor de Cursus. U kunt dit document uitprinten en invullen (door op onderstaande link te klikken). Wilt U dit document op Uw PC invullen en bewaren, dan moet U dit document eerst lokaal opslaan alvorens U het document kunt aanpassen.
Inschrijfformulier Hondenschool (beginners)

Inschrijfformulier Vervolgtraining Hondenschool