Dagopvang

Dierenhotel de hamert biedt u de gelegenheid om uw hond ook voor dagopvang in bewaring te nemen. Als u moet werken of u gaat een dag stappen en uw hond moet de gehele dag alleen thuis blijven zonder dat hij/zij tussentijds kan worden uitgelaten kan u ook hiervoor bij ons terecht. Op afspraak geeft u aan hoe laat u uw hond brengt en hoe laat hij/zij wordt opgehaald. De hond zal door ons worden uitgelaten en wordt door ons ook gevoerd. Dat is lekker gemakkelijk dat bespaart u ’s morgens tijd zodat u niet vroeger op moet staan omdat u voor het vertrek eerst uw hond moet uitlaten, dit wordt allemaal geregeld door ons.

De hond kan overdag lekker spelen met andere honden zodat hij lekker moe is als hij door u wordt opgehaald. Ook voor dagopvang moet uw hond volledig inge├źnt zijn ook kennelkuch neusvaccin. Als u uw hond brengt voor dagopvang mag hij/zij een dekentje of mandje meebrengen en neem ook het inentingboekje mee.

Als uw hond gebracht wordt voor dagopvang zorg dat de pensionovereenkomst al is ingevuld dit voorkomt onnodig wachten en u misschien te laat komt op uw werk.