Ons Dierenhotel

Met ons dierenhotel zijn we gestart op 22 december 1997. In 2002-2003 hebben we het dierenhotel uitgebreid en gerenoveerd zodat dit aan de laatste standaard voldoet. Na 22 jaar ervaring met het fokken en trainen van honden en 15 jaar fokken van perzische katten hebben we van ons hobby een beroep kunnen maken. Wij zullen met veel zorg en plezier voor uw huisdier zorgen in de tijd dat U lekker vakantie aan het vieren bent, want uw huisdier heeft overigens ook een leuke vakantie verdiend !

In dierenhotel de Hamert krijgen de dieren Prins diervoeders te eten. Dit kan variëren van gebrande of geperste brok, lamb rice, diner tot diepvries vlees. Kortom, alle soorten Prins diervoedingen zijn aanwezig. Het is de bedoeling dat als er iets gebeurt met uw huisdier, en er moet een dierenarts aan te pas komen, dat ze dan hun eigen dierenarts krijgen als deze niet te ver weg woont. Dit kunt U met uw dierenarts bespreken.

Tevens is het mogelijk dat uw huisdier tijdens zijn vakantie periode getrimd of gewassen wordt, geef dit bij het reserveren van uw hond door. Zie hiervoor de Trimsalon pagina. Tijdens het verblijf in het pension mogen de honden 3 maal per dag 1 uur in de speelweide. Uw hond kan dan vuil worden. Als U uw hond graag schoon afhaalt, willen wij uw hond in onze Trimsalon wel wassen en föhnen. Hiervoor worden uiteraard kosten in rekening gebracht.

Tevens zijn wij ook Groenendaeler kennel van ’t Murselt en Perzische Cattery van ’t Murselt. Naast dit alles hebben we nog een trimsalon en een hondenschool. Kom gerust eens een keertje kijken als U in de buurt bent. U bent van harte welkom.

Het hotel biedt plaats voor 45 honden, 45 katten, 10 konijnen, Cavia’s en fretten, 10 vogels en papagaaien. Tevens beschikken we over 2 quarantaine hokken voor zieke, loopse of ingevoerde honden die voor ’n tijdje in quarantaine moet blijven. Voor katten hebben we ook 1 quarantainehok. Puppie’s zijn ook geen probleem, we hebben een speciale puppiekamer.

Zorg dat U voor de zomervakantie tijdig bespreekt, zodat U zeker een plaats heeft voor uw huisdier tijdens de vakantie