Dierenhotel De Hamert

Dierenhotel de Hamert is verkocht.

Beste klant,

Save the date: 4 oktober!

Het is inmiddels al weer ruim 22 jaar geleden dat ik ben gestart met mijn dierenhotel "de Hamert". Eerst samen met Sjaak en later alleen heb ik dit altijd met heel veel plezier en liefde gedaan.

Per 20 September is dan toch de tijd gekomen om het stokje over te dragen aan iemand anders
Voor mij ook een beetje een dubbel gevoel want hoewel ik van de ene kant nog best een tijdje had kunnen en willen doorgaan deed zich nu de gelegenheid voor om het bedrijf over te dragen en ik heb het besluit genomen hiervoor te kiezen. Voor mij betekent dit een nieuwe fase in mijn leven, meer tijd voor mezelf, mijn kinderen en kleinkinderen, gaan genieten van andere dingen.....

Heidi Nollé van Youdog honden tuinen zal mijn bedrijf gaan voortzetten.
Kijk gerust eens op haar site https://youdog.nl/
Heidi gaat hondenopvang en hondentrainingen verzorgen.
U kunt vanaf opvangdatum 1 september bij haar de reserveringen doen via telefoonnummer 06-21552154 tot die tijd kunt u nog bij mij terecht.
Vanaf 1 september 2019 tot 16 november is het pension gesloten wegens verbouwing

Ik wil jullie allemaal bedanken voor het vertrouwen wat jullie mij al die jaren hebben gegeven om jullie huisdier aan mij toe te vertrouwen, of dit nu was voor een logeerpartij, een was- en trimbeurt of voor een dagopvang. Vele huisdieren maar natuurlijk ook de baasjes heb ik afgelopen jaren ook heel goed leren kennen en dat ga ik zeker missen....

Gelukkig zal ik vele van jullie nog gaan zien, want op 4 oktober van 18.30 tot 20.30 uur zal ik een klein feestje organiseren in:
Jachthut op den Hamer, Twistedenerweg 2 5856 CK Wellerlooi.
Hopelijk zien we elkaar nog de komende periode en nogmaals bedankt voor al die lieve huisdieren waar ik de afgelopen 22 jaar voor heb mogen zorgen. Zonder jullie had ik nooit van mijn passie mijn beroep kunnen maken!
Ik hoop dat jullie met net zoveel vertrouwen jullie huisdier naar Heidi zullen brengen.

Met vriendelijke groet,

Gerda Janssen
Dierenhotel de Hamert

Wachtwoord vergeten